Завершення колекції сорочок для вишивання Сонячна Prekrasa
Серп. 08, 2024
Завершення колекції сорочок для вишивання Сонячна Prekrasa-494-image

Почуваюсь як мама, в якої виросли діти і хочу поділитись важливим: ми повністю завершили відшив та відправку нашої першої лімітованої колекції жіночих сорочок під вишивку Сонячна Prekrasa. Сорочки розлетілась по різних куточках України і світу, тепер її доля вваших руках. А для нас вона назавжди залишиться першою!

Сорочка під вишивку від школи української вишивки Prekrasa Studio. Біла жіноча лляна сорочка 100% льон, виробництво Україна

Ми мріяли створити сучасну сорочку, по якій можна вишивати і почуватись в ній, як в автентичній, своїй.

Ми не брендували її, а підготували місце, щоб ви вишили своє імʼя.

Ми підібрали для неї більше 20 візерунків з старовинних сорочок з різних регіонів України і створили до них схеми вишивки. Та найбільше ми хочемо, щоб ви вишили свій.

Ми не планували додавати резинку в набір, а почувши ваші побоювання, що стрічка то красиво але не практично - ми разом з стрічкою з Франції замовили резинку. А в другу партію, крім резинки, додали ще й сатиновий шнур.

Ми просто любимо те, що робимо і любимо робити подарунки. І дуже хочемо, щоб ця сорочка була для вас особливою, як вона є для нас

Ми замовили кілька одиниць про запас, якщо ще є ваш розмір і хотіли придбати - зробіть це швиденько в нашій Крамничці

Ми не будемо більше відшивати таких сорочок. Для всіх хто придбав - щиро зичимо хай ця сорочка буде для вас особливою і обов'язково для гарних подій!

Щиро дякуємо за вашу підтримку і віру, нам було складно. Та завдяки вам проект вдався і не страшно братись за наступні. Поки ми видихаємо і долаштовуємо платіжну систему на основному сайті, поділіться будь ласка з нами: Що хотіли б отримати від нас? Які продукти чи послуги вам цікаві?

Коментарі
avatar
Цікавою може бути ідея заготовок рушників під вишивання з якісної тканини (кремової і темнішої не біленої) з різними варіантами обробки торців
avatar
Дякую Вам за працю! Доставлена вчасно, якість- відмінна! Натхнення на нові прекрасні речі і творчих успіхів!
avatar
Дякую за відгук, дуже приємно! Мені важливо знати що робота, яку ми зробили приносить людям радість. Хай легко вишивається і гарно носиться!